Το εργαστήριο μας

Οι συνεργασίες μας


Δίκτυο Διανομής

Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων Super Market που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τόσο με προιόντα με το brand Castello όσο και στο επίπεδο κωδικών Private Label, αλλά και με επιλεγμένα Delicatessen και Mini Market εντός και εκτός Αττικής. Ταυτόχρονα στο πεδίο της χονδρικής πώλησης, συνεργαζόμαστε με ποικίλες εταιρείες (catering, τροφοδοσίες πλοίων & αεροσκαφών, αλυσίδες μαζικής και γρήγορης εστίασης, café bar, εστιατόρια, φούρνους, ζαχαροπλαστεία κα), οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του κλάδου της εστίασης, μαγειρεύοντας κωδικούς ξεχωριστούς, εξειδικευμένους, καινοτόμους, πρακτικούς και ευέλικτους ανά περίπτωση.

Σειρές Προιόντων

σειρές Retail: Η συγκεκριμένη σειρά προιόντων μας διατίθεται σε σημεία λιανικής πώλησης ανά ολόκληρη την Ελλάδα, στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσιδών Super Market. Συνταγές ειδικά σχεδιασμένες για τον καταναλωτή της εποχής μας, που ο χρόνος του είναι περιορισμένος αλλά διαλέγει να επιλέγει για τη διατροφή του προτάσεις προσεγμένες, γευστικές και πρωτότυπες.

σειρές Foodservice: Η συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων μας διατίθεται είτε απευθείας εντός Αττικής από το δίκτυο διανομών της εταιρείας μας είτε μέσω σημείων πώλησης cash & carry και αξιόπιστων συνεργατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύνολο ειδικά διαμορφωμένων κωδικών που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν να εντάξουν στο κωδικολόγιο και στο menu τους προιόντα γευστικά,εύχρηστα αλλά και ευέλικτα, με σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας.

σειρές Private Label: Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων αφορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των συνεργατών μας και αφορούν εξειδικευμένες αποκλειστικές συμφωνίες.

Παράγγειλε online

Τώρα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου online, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας